VeChain-prijsanalyse: VET moet worden vermeden onder $ 0,088

De prijsreactie van VeChain op de daling van 25,57% op 21 juni was corrigerend, niet impulsief.

23 mei laag blijft geloofwaardige steun, maar een versnelling van het neerwaartse momentum zet 19 mei laag in het spel.

 

Verankerde VWAP is een indrukwekkend niveau van weerstand als VET prijstractie herwint.

De VeChain-prijs heeft een uitdagende prijsstructuur gecreëerd voor marktexploitanten na een crash van meer dan 25% op 21 juni, terwijl twee strategisch belangrijke ondersteuningsniveaus werden versplinterd. Op basis van de teleurstellende prijsactie van de afgelopen drie dagen, zijn de vooruitzichten voor VET bearish totdat de prijsstructuur coherenter is en het cryptocurrency-complex de aanhoudende nervositeit heeft geabsorbeerd. Koers Shib is gestegen.

 

 

VeChain-prijs wacht tot de walvissen uit de diepte komen

De VeChain-prijs sloot op 22 juni met een doji-kandelaarpatroon, wat wijst op een hoge mate van besluiteloosheid en een virtuele patstelling tussen verkopers en kopers. In de context van een grotere achteruitgang, kunnen doji-patronen soms een ommekeer betekenen. Interessant is dat er in de volgende twee dagen een ommekeer in het beroepsonderwijs volgde, maar deze werd benadrukt door winsten van slechts 6,3% en 5,6%.

 

Niet het type impulsieve prijsactie dat volgt op een overtuigend dieptepunt of het momentum creëert om twee strategisch belangrijke weerstandsniveaus te overwinnen. Vanuit het gezichtspunt van een twee- of vieruursgrafiek ontwierp de zwakke VET-rebound zelfs een bear flag-formatie die vandaag wordt geactiveerd.

 

De kleine reactie op de daling van 25% stelt de prijs van VeChain bloot aan een diepere daling in de toekomst. Er wordt enige steun verwacht op het dieptepunt van 19 mei op $0,065 en het dieptepunt van 22 juni op $0,059, maar een dagelijkse afsluiting onder $0,059 versterkt de vooruitzichten die een test voorspeld van het dieptepunt van 19 mei van $0,042.

 

Daling van onderwijs

Een sweep van minder dan $ 0,042 kan een korte test omvatten van de 78,6% Fibonacci-retracement van de rally vanaf eind december 2020 op $ 0,039. Een daling van het beroepsonderwijs en -opleiding van die omvang zou voor investeerders gelijk staan ​​aan een verlies van 33% vanaf het dieptepunt van 22 juni. Vechain koers is gestegen.

 

Het feit dat de dagelijkse Relative Strength Index (RSI) bijna een officiële oversold-waarde noteerde, suggereert dat de VeChain-prijs op dagelijkse sluitingsbasis mogelijk niet veel dieper zal zakken dan het dieptepunt van 22 mei. Natuurlijk is de waarde van de claim sterk afhankelijk van de machinaties van de cryptocurrency-markt.

 

Steun versterken

Op dit punt kan een terugval van de VeChain-prijs dienen om de steun te versterken en de startbaan voor beroepsonderwijs en -opleiding te creëren om het momentumquotiënt voor de volgende rally te verhogen. Iets van groot belang, gezien de torenhoge weerstand gedefinieerd door het 200-daags eenvoudig voortschrijdend gemiddelde (SMA) op $ 0,086 en de verankerde VWAP van 3 januari op $ 0,088.

 

Als het succesvol is om de twee niveaus te overwinnen, is de VeChain-prijs onbeperkt om de dalende 50-daagse SMA te testen op $ 0,128 en mogelijk de 61,8% Fibonacci-retracement van de daling van april-mei op $ 0,136. Het zou een voorschot zijn dat een rendement van 56% genereert voor speculanten in het beroepsonderwijs.

 

Op dit moment moeten VET-investeerders het digitale token zichzelf laten bewijzen. Er is geen reden om een ​​inzending op deze niveaus te haasten. Totdat het digitale token een dagelijkse afsluiting van meer dan $ 0,088 kan bereiken, wordt aanbevolen om de VeChain-prijs de duidelijkheid van de kortetermijninvesteringssituatie te laten verbeteren.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram