Wat zijn de grootste problemen bij het kiezen van een houten vloer, of toch een gietvloer? Wat zijn de grote verschillen tussen deze types?

Een hardhouten vloer is tegenwoordig in veel huizen een gebruikelijke vloerbedekking. Met de introductie van geavanceerde materialen en technologie kan het worden toegepast op de betonnen vloer. Het moet worden toegepast met de juiste behandeling en voorbereiding. Een houten vloer in huis geeft een warme en aantrekkelijke uitstraling aan het huis. Mensen die willen een hardhouten vloer op het beton te installeren kan het installeren om schoonheid te geven aan het huis en het is ook langdurig met een gietvloer van Vloerenbaas.

Stap 1

De voorbereiding die nodig is om een hardhouten vloer te installeren, is om de houten vloer minstens een week in huis te houden, zodat deze kan acclimatiseren aan de temperatuur van uw huis.

Stap 2

Vervolgens moet u de betonnen vloer reinigen. U moet ervoor zorgen dat de betonnen vloer volledig droog is. Houten vloeren kunnen niet op een nieuwe betonnen vloer worden gelegd, maar alleen op beton dat ouder is dan zestig dagen. Controleer de ondergrond om ruwe of hoge plekken te vinden. U kunt de schuurmachine gebruiken en moet de hoge of ruwe plekken schuren om ze vlak te maken. Daarna moet u het stof of zand van de vloer verwijderen.

Stap 3

De volgende stap is het aanbrengen van het vochtscherm met een verfroller. Door het vochtscherm met de verfroller aan te brengen, verzegelt u het beton en beschermt u de hardhouten vloer. Vervolgens moet u alles ten minste zestien uur laten drogen voor een gietvloer in je appartement.

Dingen om te onthouden

De beste manier om een hardhouten vloer te plaatsen is te beginnen bij de rand van de muur. Vergeet niet om de lijm direct op de betonnen vloer aan te brengen. Dan moet je het hout te plaatsen op de lijm te drukken direct. Het is het beste om dit proces voort te zetten door elke plank tegen elkaar aan te drukken. U kunt altijd gebruik maken van terpentine op de zachte doek om de overtollige lijm te verwijderen van het oppervlak van de houten vloer. Het wordt aanbevolen om tot 1/4 spleet te laten tussen de muur en de houten vloer. Deze ruimte is nodig voor de temperatuurswisselingen en voor de uitzetting van alle oppervlakken.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram